GUANG FA INVESTMENT FUNDS HEADQUARTER-0
GUANG FA INVESTMENT FUNDS HEADQUARTER-1
GUANG FA INVESTMENT FUNDS HEADQUARTER-2
GUANG FA INVESTMENT FUNDS HEADQUARTER-3
GUANG FA INVESTMENT FUNDS HEADQUARTER-4
GUANG FA INVESTMENT FUNDS HEADQUARTER-5
GUANG FA INVESTMENT FUNDS HEADQUARTER-6
GUANG FA INVESTMENT FUNDS HEADQUARTER-7

GUANG FA INVESTMENT FUNDS HEADQUARTER

Designed by SOM, Poly International Plaza, in Guangzhou features a glass curtain wall, and is built with metal cross-bracing, allowing for column-free space for office floors, and to let light into enter all areas of the building. Our client is the owner of the last top three floors in tower II. More than 200 workstations are organized in 22 departments on 3300 m2. We won the competition among 7 other companies thanks to our strict and efficient use of the space.
Designed according to the high requirements of a global corporate business headquarter, our major goal was always to provide flexibility and fluidity in the layouts.

  • Date: 2007
  • Categories: Architecture
  • Client: Guangzhou, China